У Харкові вручили премії міської ради

Церемонія нагородження лауреатів премії Харківської міської ради пройшла сьогодні, 7 грудня, в День місцевого самоврядування.

Від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса усіх присутніх привітав секретар Харківської міської ради Олександр Новак.

«Премія міської ради має особливий статус - перш за все це вдячність і визнання від усієї територіальної громади за ваш внесок у розвиток нашого міста. Це заслужена нагорода, це ваш успіх і успіх нашого міста, тому що ви робите все, щоб Харків розвивався і процвітав. Від імені Геннадія Кернеса я хочу вам подякувати за вашу роботу і побажати здоров'я, благополуччя, подальших успіхів, визнання вашої роботи і нових нагород!» - зазначив Олександр Новак.

Цього року міська рада присудила 15 премій у 9-ти номінаціях: «Розвиток самоорганізації населення», «Промисловість, підприємництво, будівництво, транспорт і зв'язок», «Освіта і наука», «Охорона здоров'я та соціальний захист», «Розвиток фізичної культури і спорту», «Житлово-комунальне господарство, благоустрій та екологія», «Творчі досягнення», «Журналістика та засоби масової інформації», «Правове забезпечення діяльності місцевого самоврядування та зміцнення правопорядку».

Лауреатами премії стали 39 осіб - працівники комунальних підприємств, лікарі, журналісти, соціальні працівники, працівники навчальних закладів, спортсмени, волонтери, голови вуличних комітетів, двірники та ін.


Нагадаємо, щорічна премія Харківської міської ради присуджується за вагомий внесок у вирішення соціально-економічних питань та розвиток місцевого самоврядування. Премія була заснована міськрадою в 2009 році, за цей час її лауреатами стали близько 300 осіб.

Вітаємо лауреата премії завдувача ДНЗ№18 Лазюк Наталію Миколаївну!

/Files/images/1c859ededb8edff56f69fe422c359d52 (1).jpg/Files/images/a27a3bdbeee63f2484a4e4af04f216f5.jpg


Кiлькiсть переглядiв: 0