12.10.2022 Шановні Батьки! Наш садочкок Новобаварського району дуже чекає на ваших діточок!

Шановні батьки!

Дитячі садочки Новобаварського району дуже чекають на ваших діточок! Але, нажаль, війна внесла свої корективи в роботу закладів дошкільної освіти.

Для всебічного розвитку вихованців на період воєнного стану дитячі садочки спланували свою роботу в онлайн-режимі. Творчі та креативні вихователі пропонують для вашої малечі цікаві розвиваючі матеріали з елементами освітньої діяльності за різними віковими групами: рекомендації, фізкультхвилинки, руханки, аудіо-казки, творчі майстер-класи, презентації та багато іншого.

Фахівці закладів дошкільної освіти (практичні психологи, вчителі-логопеди) готують для вас поради та розвиваючі ігри, які допоможуть вам організувати відповідну роботу з дитиною цікаво та корисно.

Будемо вдосконалювати свої навички разом, адже ми дбаємо про всебічний розвиток наших дітей!

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до перегляду інформаційно-консультативних матеріалів у зручний для вас час. Матеріали ви зможете знайти на сторінці «Дошкільний підрозділ освіти Новобаварського району» в мережі Facebook (https://www.facebook.com/groups/1079810349399045) та на сторінках офіційних сайтів закладів дошкільної освіти Новобаварського району в розділі «Освіта з батьками».

Плідної праці та творчих успіхів у новому навчальному році!

Віримо в перемогу, світле і мирне майбутнє та швидке повернення до звичного нам навчання!

Кiлькiсть переглядiв: 0